BEKO BIE 22100 X

Од: 798 ден

  • Фурна за вградување
  • Мултифункционална
  • Енергетска класа:А
  • Капацитет на фурната:71L
  • 6 функции
  • Грил,Вентилатор
  • Механички тајмер
  • Димензии:60x60x57cm
  • Гаранција 5 години
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци