BEKO

Од: 1,242 ден

Тип на плоча Електрична
Ширина 60cm
Електрична јачина 6.7 кW
Предна лева плоча Ø120/210mm – 750/2200W
Задна лева плоча Ø140mm – 1200W Hi-light
Предна десна плоча Ø160mm – 1500W Hi-light
Задна десна плоча Ø180 mm – 1800W Hi-light
Димензии hx560x490

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци