BEKO BHIN 120 Inverter

Од: 984 ден

Енергетска класа A++
Коефициент на ефикасност (EER) 61
Коефициент на перформанси (COP) 40
Капацитет на ладење(Btu/h) 12.000 Btu/h
Капацитет на греење (Btu/h) 12.000 Btu/h
Работен опсег -15°C do 48°C
Боја бела
Површина на греење/ладење: 50m2
Гаранција 2 години

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци