BEKO CSS 66001 6W

Од: 1,079 ден

Енергетска класа А
Димензии: 85 cm X 60 cm X 60cm
Методи на печење 8

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци