BEKO DSE 1245

Од: 1,107 ден

Капацитет 120l
Тип на контроли: механички
Филтер за непријатна миризба

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци