BEKO WTE 7511 X0A

Од: 1,070 ден

Капацитет 7кг
Вртежи 1000/мин
Број на програми 15
Тежина 59кг
Енергетска класа А+++
Димензии: 60 x 84 x 50 cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци