BEKO DB 7101 PA

Од: 1,095 ден

Капацитет 7кг
Број на програми 12
Енергетска класа Б
Димензии 85 X 60 X 52

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци