Beko RCSA 300 K20 W

Од: 1,133 ден

 • Комбиниран фрижидер
 • Автоматско одмрзнување
 • Енергетска класа:A+
 • Нето капацитет:291L
 • Капацитет на фрижидерот:204L
 • Капацитет на замрзнувачот:87L
 • Автонмна работа:16h
 • Капацитет на замрзнување:4kg/24h
 • Потрошувачка на енергија дневно:0.732kWh
 • Потрошувачка на енергија годишно:267kWh
 • Ниво на бучава:40dB
 • Димензии:182x54x60cm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци