BEKO RDSA 240 K20 W

Од: 880 ден

Енергетска класа А+
Капацитет 255L
Капацитет на замрзнувач 46L
Димензии 145 x 54 x 60cm

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци