BEKO HS 221520

Од: 873 ден

Енергетска класа А+
Хоризонтален замрзнувач
Капацитет 208L
Димензии 75.1 x 91.2 x 72.5 cm
Потрошна ел.енергија 224 kWh/год

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци