BEKO BHIN 120 Inverter – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

BEKO BHIN 120 Inverter

Beko

Енергетска класа A++
Коефициент на ефикасност (EER) 61
Коефициент на перформанси (COP) 40
Капацитет на ладење(Btu/h) 12.000 Btu/h
Капацитет на греење (Btu/h) 12.000 Btu/h
Работен опсег -15°C do 48°C
Боја бела
Површина на греење/ладење: 50m2
Гаранција 2 години

28,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница