BEKO BSM 24300B фурна + плотна

Од: 923 ден

  • Фурна+плотна за вградување
  • Мултифункционална
  • Гас + 2 стаклена керамика
  • Дисплеј LED/ индикатори
  • Енергетска класа:A
  • 8 функции на рерната
  • Чистење на пареа
  • Функција на одмрзнување
  • Вентилатор,Грил
  • Димензии:60x60x60cm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци