БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ КАМРИ ЦР 4071 НУТРИ

Од: 451 ден

Моќност: 1000W
Две чаши со капак
Капацитет на чашите: 1l и 0,5l
Сечива од не`рѓосувачки челик
2 подесувања за брзина
Функција на пулс
Доставата на оваај продукт е бесплатна

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци