БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ СЕВЕРИН 3718

Од: 376 ден

Тип:БЛЕНДЕР СТОЕЧКИ
Моќност 550 W
Капацитет на блендерот 1,5 литри
Куќиште од нерѓосувачки челик
Отстранлив стаклен сад
2 брзини
Отстранлив капак за лесно чистење и додавање на состојки
Нож од нерѓосувачки челик
Безбедносен отвор
Бесплатна Достава

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци