BLUEAIR Прочистувач на воздух Blue Pure 221

Од: 855 ден

  • Прочистувач на воздух
  • Моќност за прочистување:
  • Чад 590 m3/h
  • Прашина: 590 m3/h
  • Полен: 590 m3/h
  • За просторија од: 50m2
  • 3 брзини на работа
  • Ниво на бучава: 31 – 56dB
  • Гаранција 2 години
  • Бесплатна Достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци