Боди Врапинг и Wella Shape – Битола

Од: 751 ден

Козметичко студио Дерма Метаморфозис од Битола нуди:
5 третмани Боди Врапинг и 5 третмани Wella Shape: 5500 денари

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци