БОЈЛЕР 80 Л. ФАББИГО

Од: 625 ден

Модел: 80 lit fabb
Волумен: 80L
Kазан: челичен лим-емајлиран
Монтажа: Вертикална
Греач: 2 kw
Тежина: 22.2kg
Димензии: 740х440х440

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 18531 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци