Правосмукалка ARNIKA BORA 5000, 2400W, 1.2L, сад

Од: 893 ден

Правосмукалка
Моќност:2400W
Капацитет на сад: 1,2L
Регулација на моќноста
Hepa филтер
Ниво на бучава 81dB
6m кабел

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци