BOSCH Дувалка на лисја и усисувач UniversalGardenTidy

Од: 938 ден

 • Моќност на мотор: 1800W
 • Променлива брзина на стуење на воздух 165 до 285 кm/h
 • Проток на воздух: 560m3
 • Ниво на бучава: 99dB (A)
 • Тежина (дувач на лисја) 3,4 кг.
 • Тежина (усисувач) 4,7 кг.
 • Кеса за прихват: 45L
 • Вентилатор изработен од метал
 • Намалување на количинатана лисја 12:1
 • Обем на испорака: Лента за рамо со постава, картон
 • Гаранција 2+1 година
  -Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци