BOSCH Електрична пила UniversalChain 40

Од: 1,131 ден

 • Снага на мотор: 1.800 W
 • Должина сечиво: 40 cm
 • Брзина ланец: 12 m/s
 • Ланец: Хромиран
 • Ергономска дршка за тестирање и сечење дрва
 • SDS промена на ланец без на алат
 • Странично поставен резервоар за масло: (250 ml) со индикатор за ниво
 • Тежина (со ланец и меч): 4,3 kg
 • Обем на испорака: КАРТОН
 • Гаранција 2+1 година
  Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци