BOSCH Миксер MFQ 36470S

Од: 428 ден

 • Боја: бела/светло сива
 • Моќен,тивок и лесен
 • 5 работни брзини,
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • Одвојена типка за изфрлање на додатокот
 • Додатно турбо ниво
 • Намотување на кабелот на апаратот
 • Прикладен за леваци
 • 2 турбо маталки за мешање
 • 2 стабилни маталки за месење
 • Додаток за блендирање од инокс и чаша
 • Називна снага: 450 W
 • Димензии (v x š x d): 154x208x74mm
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци