BOSCH Правосмукалка BGL 2UA2008

Од: 720 ден

 • Боја: црвена
 • Со и без вреќичка (bag & bagless)
 • Должина на кабел: 8м
 • 3 тркалца
 • Погоден за 35-55m2
 • Енергетска класа : B
 • Нов иновативен HiSpin мотор со аеродинамични моторни плочи
 • Приклучна сила: 600 W
 • Волумен на вреќичката: 3 l
 • Ниво на звучна моќност: 80 DB (A)
  Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци