BOSCH Професионални перачи под висок притисок GHP 5-55

Од: 1,202 ден

 • Снага на мотор: 2.200 W
 • Работен притисок: 115 bar
 • Макс. температура проток: 50 °C
 • Должина на кабел/црево: 5/8 m
 • Материјал (црево) Гума со челични намотки
 • Тежина (со прибор): 22 kg
 • Максимален проток: 520L/h
 • Систем пумпа со осцилациона плоча клип обложен со челик,
 • Тип мотор индукција Млазница за плоснаст млаз со прилагодливо подесување од нерѓосувачки челик
  Бесплатна Достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци