BOSCH Рачна косилка AHM 30

Од: 488 ден

  • Систем на сечење со 4 вретенести нежеви
  • Работна ширина: 30 см
  • Подесување на висина сечење: 12-40 mm
  • Тежина: 6,4kg.
  • Обем на испорака: КАРТОН
    Бесплатна достава
Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: N/A Категории: , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци