BOSCH Миксер MFQ 36440S – КУПИ НА РАТИ
, , ,

BOSCH Миксер MFQ 36440S

Bosch

 • Боја: бела/светло сива
 • 5 работни брзини
 • Ергономски облик на куќиште со soft touch рачка
 • Одвојена типка за изфрлање на додатокот
 • Намотување на кабелот на апаратот
 • Прикладен за леваци
 • 2 турбо маталки за мешање
 • 2 стабилни маталки за месење
 • Називна снага: 450 W
 • Димензии (v x š x d): 154x208x74 mm
 • Бесплатна достава

3,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница