Ботокс – Битола

Од: 1,229 ден

Козметичко студио Дерма Метаморфозис од Битола нуди:
За блокирање на мимични брчки и релаксација на мускулатура

1 третман на очи: 9000 денари
1 третман на чело: 9000 денари

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци