CARBON 980 CB ALIVIO

Од: 1,081 ден

Боја на велосипед: Црна/Зелена ,Црна/Сина ,Црна/Црвена
Големина на тркало: 29“
Големина на рам: L-19“
Рамка: Карбонска рамка

Model: Bicycle CARBON 980 CB – Alivio edition
Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
Fork: Suntour XCM 32 + Remote Lockout
Rim: 980 CB – DOUBLE WALL CARBON
Handle bar & stem: SHIKRA ALLOY 606I 3D
Shifters: Shimano Alivio
Gear: Shimano Alivio 27 speed
Front Derallieur: Shimano Alivio
Rear Derallieur: Shimano Alivio
Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″
Brakes: Shimano Hydraulic Brakes

Испорака во рок од 7  работни дена.

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци