CARBON 980 CB DEORE

Од: 2,406 ден

Боја на велосипед: Црна/Сина ,Црна/Црвена ,Црна/Зелена
Големина на рам: L-19“
Големина на тркало: 29“
Рамка: Карбонска рамка

Model: Bicycle CARBON 980 CB – Deore edition
Frame: Carbon 29″ , Size:L 19″
Fork: Suntour XCM 32 + Remote Lockout
Rim: 980 CB – DOUBLE WALL CARBON
Handle bar & stem: SHIKRA ALLOY 606I 3D
Shifters: Shimano Deore
Gear: Shimano Deore 30 speed
Front Derallieur: Shimano Deore
Rear Derallieur: Shimano Deore
Tires: Maxxis CROSSMARK 29″ x 2.10″
Brakes: Shimano Hydraulic Brakes

Испорака во рок од 7 дена.

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци