Carrerra 152/S RHL/9K - Купи На Рати

Carrerra 152/S RHL/9K

865 ден2,055 ден

Бренд: Carrerra
Модел: 152/S RHL/9K

Големина: 60-17 145
Материјал: Метал
Боја на рамка: златна/црна
Боја на стакла: зелена-градуирана
Фактор на заштита: 2

  • 6 месеци
  • 9 месеци
  • 12 месеци
  • 15 месеци
  • 18 месеци
Избриши
Продава: Djani Zaro

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци