Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Infinity – КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Carrier 42QHB12D8S / 38QHB12D8S Infinity

Carrier

CARRIER Infinity Inverter клима уреди (R32):
– екстремно тивок и штедлив клима уред
– А++ / А+++ енергетска класа на ладење и греење
– најнова 3D DC Inverter Toshiba Carrier компресорска технологија
– функција Follow Me и Eco, Sleep, Silent режими на работа
– Golden Fin – антикорозивен и антибактериски слој врз топлинскиот изменувач
– функција на самочистење, Eurovent сертификат
– опсег на работа ладење – надворешна температура од -10 ÷ 46oC
– опсег на работа греење –надворешна температура од -15 ÷ 24oC
Капацитет на ладење/ греење(kW): 3,52 (1,0 ÷ 4,1) / 3,80 (0,9 ÷ 4,7)

37,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница