Carrier 42QHB18D8S

Од: 1,317 ден

Енергетска класа А++

Максимален капацитет на ладење 6100

Максимален капацитет на греење 6800

Опсег на работа греење – надворешна температура од -15 ÷ 46ºC

Препорачана површина 70 м2

Избриши
Шифра: N/A Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци