DEPRO FULL CARBON

Од: 2,825 ден

Боја на велосипед: Црна/Бела
Големина на тркало: 28“
Големина на рам: М-17“
Рамка: Карбонска рамка

Model: Depro full carbon
Frame: CARBON FIBER TECHNOLOGY
Fork: Depro Carbon Fork
Rim: Full carbon
HUB: SHIMANO WH – RS11
Freewheel: Shimano 105
Shifter: Shimano 105
Gear: Shimano 105 – 22 speed
Chainwheel & crank: SHIMANO 105
Front Derallieur: Shimano 105
Rear Derallieur: Shimano 105
Seat post & pedals: Alluminium Alloy
Tires: MAXXIS Dolomites 700 x 23C
Brakes: Alloy Caliper Brakes

Испорака во рок од 7 дена.

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци, 39 месеци, 42 месеци, 45 месеци, 48 месеци, 51 месеци, 54 месеци, 57 месеци, 60 месеци