BEKO DSA 240 K21W

Од: 817 ден

Енергетска класа А+
Капацитет 177L
Димензии 54 x 146,5 x 63,5 cm
Капацитет на замрзнувач 46 L

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци