ЕЛЕКТРИЧЕН БОКАЛ СЕВЕРИН 3349

Од: 406 ден

Моќност 2000 W
Капацитет на бокалот 1.7 литри
Монтажен бокал
Kуќиште од нерѓосувачки челик
Автопматски прекинувач
Транспарентен индикатор за нивото на водата
Скриен греач
360° централен безжичен систем

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци