Електричен радијатор Mi Smart Space

Од: 594 ден

Модел: KRDNQ03ZM
Компатибилност: Google Assistant,Амазон Алекса,Андроид,iOS
Комуникација:Wi-Fi 2.4G
Моќност: 2200 вати
Тежина: 5,7 кг
Користете 10-15 м2 низ целиот ваш дом
Брзо загревање 2.200 W Разновидни контроли за паметни апликации
Бесплатна Достава

 

 

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци