ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ФАББИГО ЦЕ6040Б К 12290 БЕЛ

Од: 876 ден

Стандардни рингли 3 и 1 експрес рингла
1 рингла – Ø 220 mm
1 рингла – Ø180 mm
2 рингли – Ø140 mm
Рерна со капацитет од 61 литар;
Димензии: 85х60×60 см;

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци