ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЦХТ 6001 БЕЛ

Од: 1,250 ден

Енергетска класа: Б;
Стакло керамичка плоча;
2 рингли – Ø180 mm
2 рингли – Ø145 mm
Конвенционална рерна со капацитет од 61 литар;
Долен грејач на рерната: 1100 W;
Горен грејач на рерната: 1200 W;
Јачина на грејачот за грил (скара): 2600 W;
Термостат;
Тајмер;
“Eco Clean” емајл;
Индикатор за преостаната топлина
на рерната;
Повеќе нивоа на припрема на храната;
Светло во рерната;
Длабока тава;
Капак;
Фиока;
Прохромска жичана полица во рерната;
Димензии: 85х60×60 см;
Потрошувачка на енергија: 0,83kWh/24h

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци