ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХБ 604 ЏЛ

Од: 872 ден

Капацитет на рерна: 72 l
Светло во рерната
Број на рингли 4 места за готвење
Димензии: 2xO180+2xO145mm
Јачина: 1x2000W+1x1500W+2x1000W
Индикатор-показател на електрична рингла
Индикатор за уклучување на термостатот
2грејачи: (1100W+1200W)+грил 2600W
Енергетска класа: А
Димензии (ШxДxВ): 60 x 60 x 85 cm
Термостат
Длабок и плиток плех
Хромирана решетка
Електричен кабел
Фиока
Гаранција: 5 години
Доставата на овај продукт е бесплатна

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци