ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ЕХТ 665

Од: 1,079 ден

Енергетска класа: A
Рерна со вентилатор
Капацитет на рерна: 65 l
Број на рингли: 4 Ø80mm, Ø220mm, Ø145mm, Ø180mm
Повеќе нивоа за спремање на храната
Метален капак
Електричен кабел
Димензии (ШxДxВ): 60x85x60 cm
Гаранција: 5 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци