ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ ВОКС ГХБ 622

Од: 1,079 ден

Тип на шпорет: комбинирен шпорет
Тип на рерна: kонвекциска рерна
Капацитет на рерна: 61 l
Број на рингли 1 стандардна,1 експрес + 2 плински
Енергетска класа: B
2 грејачи (1100W+1200W)+грил 2600W
Eco clean email
Длабок плех
Повеќе нивоа за спремање на храната
Безбедносен систем за плин
Сигурносни горилници
Метален капак
Електричен кабел
Боја: Бела
Димензии (ШxДxВ) 60 x 60 x 85 cm
Гаранција: 5 години

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци