ЕЛЕКТРИЧНА КОСИЛКА ФАРМ Ф1600ЕИ

Од: 1,200 ден

Моќност: 1600 W
Напојување: 230V-50Hz
Тип на мотор: индукционен
Ширина на сечење: 38cm
Висина на косење: 25-65mm
5 степено висинско подесување
Капацитет на корпата: 50l
Приклучок: со интегриран приклучок
Тип на погон: туркачка

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши
Шифра: 23662 Категории: , , ,

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци