ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА СЕВЕРИН 2785

Од: 412 ден

Моќност: 2300W
Хромирана жица на скарата
Монтажна жица на скарата со греач
Мicro-safety свич, греачот се гаси автоматски во случај на поместување на скарата
Емајлирано куќиште
Променлив термостат
Пилот светлина
Димензии на површината за скара: 37×23 см

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци