EXPLORER LADY WHITE FLOWER LAD262S6 26″/16″

Од: 949 ден

седиште комфорт црно ELI FASHION
рачки на волан HERRMANS DUDE црно бели
корпа пвц плетена бела
волан за крузер ХРОМ
сет V-ALU без рани кочници
предна лед лампа
педали поштарски FEIMIN COMFORT
Среден погон 44Т SPORT коцка хром
средна осовина МТВ на штраф 5S
ланец MTB MAYA Z50 P7003
обрач V1 26″ сив 36RUPA V1.26СВ
предна глава MTB 36R
задна глава MTB 36R
SP.26X1 3/8 (37-590) црна PNEUMAT.
браник  метален бел Венсини
фазен индекс црн 14T-28T SHUN FENG
менувач заден кука индекс  6/7 POWER RD18
рачен менувач REVO S.POWER 6 INDEX SFT-30
заден трепкач монтажа на пактрегер

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци