EXPLORER NOR271 27.5″/19″ EXPLORER NORTH велосипед

Од: 823 ден

Седиште BORTIGE
Рачки за волан MEGA црно сиви краци
Криви на волан 620MM 22.2X25.4MM црни
Сет V PVC без рачки кочници
Педали KATADIOPTER
Среден погон MTB црн 28/38/48T
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z33 P6001
Обрач  V1 27,5″ сив 36 дупки V1.26SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.27,5 X 2,10 54-584
Индекс на фаза жолт 14T-28T SHUN FENG
Среден менувач SHIM.PRED.31.8MM AFDTZ510DSTM6
Заден менувач SHIM. TZ KUKA ARDTZ500GSB
Рачен менувач SHIM.ASLTZ500LNB/ASLTZ5006R

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци