EXPLORER North NOR263 26″/18 велосипед

Од: 791 ден

Седиште HUBEI
Рачки за волан MEGA
Криви на волан 26″ 600X22.2X25.4
Сет V PVC без рачки кочници
Педали FEIMIN PVC LADY
Среден погон MTB црн 22/32/42Т
Средна осовина MTB на штраф 5S
Ланец MTB MAYA Z33 P6001
Обрач  V1 26″ сив 36 дупки V1.26SV.
Предна глава MTB 36R
Задна глава MTB 36R
SP.26X1.95(50-559) H-826 DIJU
Индекс на фаза црн 14T-28T SHUN FENG
Среден менувачSHIM.31,8 MM 42T AFDTZ500DSTM6
Заден менувач SHIM.TZ RUPA ARDTZ500GSD
Рачен менувач SHIM.ASLTZ500LNB/ASLTZ5006R

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци