FAVORIT L141

Од: 834 ден

Димензии: 82,1/48/50 cm
Бруто/Нето волумен: 73/62 L
Енергетска класа: A+
Потрошувачка на енергија: 113 kWh
Ниво на бучавост: 43 dB

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци