FAVORIT F140

Од: 1,132 ден

димензии В/Ш/Д: 84/48/56 cm
Волумен: бруто 64 L / нето 63 L
Енергетска класа: А+
боја: бела
Потрошувачка на ел. енергија: 168 kWh / год
Ниво на соленост: 43 dB

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

3 месеци, 6 месеци, 9 месеци