FAVORIT 4-JLUX

Од: 830 ден

Вградени димензии: В/Ш/Д 59/59,5/55 cm
енергетска класа: A
8 позиции на контролни склопки
грејачи: горе-1200; доле-1100 W
грил грејач: 1000 W

Испораката на производот е вкалкулирана во ратите.
Цената на производот е со пресметан ДДВ
Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци