FAVORIT 12000 BTV Inver.

Од: 866 ден

Димензии на внатрешна единица 18.2×81.5×29.8cm
Димензии на надворешна единица 53.2x72x24.5cm
Капацитет на ладење Btu/h;W-3200(1000~3500)
Капацитет на греење -Btu/h;W-3200(1000~4000)
Напојување -A-4.7(1.3~5.6) Grejanja-A-4.5(1.3~7.1

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

12 месеци, 15 месеци, 18 месеци, 21 месец, 24 месеци, 27 месеци, 30 месеци, 33 месеци, 36 месеци