FAVORIT 1200 BTV

Од: 968 ден

Енергетска класа А++
Капацитет на ладење Btu/h;W-3200(1000~3500)
Капацитет на греење Btu/h;W-3200(1000~4000)
Напојување A-4.7(1.3~5.6) Grejanja-A-4.5(1.3~7.1

Избриши

Дополнителни информации

Рок на отплата

6 месеци, 9 месеци, 12 месеци, 15 месеци, 18 месеци